Офіційний сайт групи Компаній «Проскурів»

Компанія «Проскурів» об'єднує понад 20 підприємств, відомих, насамперед, якістю продукції.

Новини компанії

Бруківка тротуарна Старе місто

ТОВ «Проскурівкерамік»

 

спільне українсько-турецьке виробництво реалізує бруківку власного виробництва за цінами виробника. З наявним асортиментом та актуальними прайсами можна ознайомитись

детальніше ...

Куточок Європи у "Жовтневому"

Основний банкетний зал (80 посадочних місць)

Мисливський зал (60 посадочних місць)

Гостинний зал в унікальному стилі (30 посадочних місць)

VIP зала для ділових зустрічей (12 посадочних місць)

Власна пивоварня (живе пиво власного виробництва)

Літній майданчик з будиночками та шашличною зоною(70 посадочних місць)

Оновлений музичний колектив

Страви української та європейської кухні

Піч по чеській технології, в якій випікається найсмачніші рум'яні рульки, а також птиця, буженинка та ковбаси.

Газета Хмельницької Міської Ради «Проскурів»

Розмовляв Б. Демків, 14.02.2013 №8

Ще одним досягненням ПАТ «Проскурів» став запуск власного пивоварного заводу на базі ресторану «Жовтневий», який на ваших очах виробляє свіже живенефільтроване неосвітлене пиво за рецептами і традиціями Чехії. До речі, саме фахівці з цієї країни, власне, і запустили цей перший у нашому місті та краї міні-пивзавод, що розмістився на площах ресторану «Софія» та першого пивного пабу під назвою «Проскурівська броварня», які є підрозділами ще одного підприємства товариства – «Рудпол». Вже нині броварня стала улюбленим місцем відпочинку не лише для любителів пива. Нещодавно до двох сортів пива - світлого і темного «Прага-класік» та «Прага-преміум», чеські пивовари додали ще два сорти – «Медове» й «Чорничне», які нині проходять ліцензійну апробацію. А відвідувачам броварні тут ще й пропонують нині екскурсії на пивне виробництво та дегустацію його продукції та багато інших послуг європейського зразка.

Зазначимо також, що у самому ресторані «Жовтневий» «без відриву від виробництва» триває реконструкція: невдовзі тут будуть здані в «експлуатацію» ще два ресторанні зали, інтер’єр и екстер’єр яких приємно здивують хмельничан та гостей нашого міста. Ну, а для гурманів тут уже задіяли унікальну піч для приготування найрізноманітніших м'ясних смаколиків, аналогів якої в Україні немає, адже і це ресторанно-кулінарне «ноу-хау» також родом з Чехії, де запатентовано лише в одному екземплярі. Як ця чудо-піч потрапила у наше місто, в ресторан «Жовтневий»? - це вже питання до голови ПАТ «Проскурів» Івана Рудика. який і є рушієм усіх цих великих і малих реформ на багатьох підприємствах товариства.

«Ми не можемо і не повинні опускати руки, - розповідає Іван Леонтійович з приводу того, що нині дуже важко в Україні задіювати подібні проекти. - Наш народ недарма каже, що під лежачий камінь вода не тече. Ми ж на таких прикладах демонструємо, як треба будувати, даруйте, ось такі оази й куточки Європи у нас вдома»...

Краще не скажеш. Ми ж, завітавши у ресторан «Жовтневий» та в «Проскурівську броварню», в цьому ще раз переконалися.